En kväll-2 konserter

Var: Friluftsmuseet Hägnan.
När: Söndag 28:e juli kl 19:00.
Arrangör: Nöjet Konsert.
OBS! All biljettförsäljning sker via nojet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Söndag den 28:e juli slår Hägnan upp portarna för Nöjet Konserts evenemang "En kväll-2 konserter" med Jill and the Johnsons, Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds. Under en och samma kväll har du därmed chansen att lyssna till två av Sveriges mest folkkära artister och deras fantastiska band!

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds

"Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren. I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog"

Jill and the Johnsons

"JILL AND THE JOHNSONS är ett ösigt och sammansvetsat band som efter fjolårets bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -'THE JOHNSONS' har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen"

(Nöjet Konsert)

  • Länk kopierad!

Mer information

Datum

28 juli 2024 19.00

Pris

Gratis

Boka