Föregående
Nästa

Schemalagda guidade visningar av Gammelstads kyrkstad

Guidade visningar av Gammelstads kyrkstad finns på utvalda datum och tider året runt. Känn historiens vingslag i världens största och bäst bevarade kyrkstad.

Låt Visitor Centers kunniga guide berätta om Gammelstads fantastiska och spännande historia; hur kyrkstaden uppkom, används i dag och varför Gammelstad är ett världsarv viktigt att bevara för framtiden. Att vandra genom kyrkstadens vackra bebyggelse är en härlig upplevelse och under turen besöker vi även en gemytlig kyrkstuga samt den ståtliga medeltidskyrkan (med reservation för förrättning). En guidad visning av Gammelstads kyrkstad tar ungefär en timme. Visningen startar på Gammelstad Visitor Center.

Guidning i GammelstadFoto: Susanne Lindholm

Boka plats på en guidad visning

Välj önskat datum i kalendern. Alla datum i kalendern nedan är guidningar på svenska, för att boka engelska guidningar besök den engelska sidan här. Finns flera tider samma dag kan du se dessa under datum. Välj antal personer och klicka på ”Boka”. Därefter får du fylla i dina kontaktuppgifter och välja om du vill betala direkt online eller om du vill betala på plats. När bokningen är genomförd får du ett email med bokningsinformation och din biljett som du tar med dig och visar upp dagen för turen. Vid frågor kontakta gammelstad@lulea.se.

Vill du boka en guidning på en annan dag eller tid? Klicka här för att läsa mer om möjligheten att förboka en visning enligt dina önskemål samt få en offert med prisuppgifter.

Loading…