Föregående
Nästa

Förbokningsbara guidade visningar

– För dig som vill boka när du vill, hur du vill!

Vill du uppleva Gammelstad, men kan bara under ett specifikt datum? Vill du gå på guidad visning i kyrkstaden och har gäster med dig som talar ett annat språk? Inga problem, vi gör allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål.

Hur då?

  • Du kan, via formuläret nere på denna sida, skicka en bokningsförfrågan.
  • Du är fri att önska datum, tid och språk. Därefter gör vi så klart allt vi kan för att ordna den aktivitet på just det sätt som du föredrar.
  • Våra guider är auktoriserade att guida i världsarvet och hyser såväl diger kunskap som stor kärlek till Gammelstad.
  • Vi satsar på ett levande berättande och har möjlighet att guida på svenska, engelska och tyska samt franska vid tillgänglighet.
  • Vårt ljudsystem gör att du inte missar någonting! När vi guidar större grupper använder guiden en ”myggmikrofon” och varje deltagare får en hörsnäcka att hänga över örat. Du kan därför vara säker på att höra allt intressant som sägs under visningen.

Klicka på länkarna nedan för läs mer om våra guidade visningar.

Visst låter det kul och lärorikt? Boka här!

Använd formuläret nedan eller maila din förfrågan till gammelstad@lulea.se. Vi återkommer sedan med en offert till dig. Priser varierar beroende på storlek av gruppen, tid på dagen och så vidare.

Bokningsformulär

Vad tycker våra gäster?

Vi jobbar ständigt med att hålla hög kvalitet på våra aktiviteter och därför är våra gästers feedback ovärderlig. Här kan du läsa några kommentarer från personer som bokat aktiviteter hos oss.

Guiden var både påläst och mycket engagerande att lyssna på. Jätteduktig. Att få hörlurar var också väldigt bra, det gör att man inte missar något​.

Guiden var otroligt inspirerande när hon berättade om gamla tider och hur allt började och fortsatte, väldigt kunnig när vi ställde frågor! Jättefin miljö!

En riktigt mysig o gemytlig upplevelse. Så stämningsfullt med lyktorna som vi fick bära med oss.

Hela besöket var en överraskning, byggnaderna underbara, promenaden väl upplagd och välkomnandet var varmt. Guiden var MYCKET duktig, kunnig, och gav intryck av att hon tyckte mycket om sin uppgift.

Besökare på en guidad visning i Gammelstads kyrkstad