Föregående
Nästa

Aktiviteter

– För dig som vill lära känna Gammelstad!

Gammelstad väntar på dig! Dags att prova på några av våra aktiviteter? Nedan kan du läsa mer om dem. Observera att om inga tider och datum passar dig och ditt sällskap så har du möjlighet att förboka en aktivitet. Bra service, eller hur? Läs mer om detta nedan också.

Audioguide – guidning på egenhand i världsarvet

Lyssna på åtta olika ljudspår om Gammelstads historia. Din audioguide hämtar du på Visitor Center vid kyrktorget och använder med medföljande karta, för att navigera medan du lyssnar. Läs mer om våra audioguider här.

Guidade visningar av Gammelstads kyrkstad

Vi erbjuder öppna guidade visningar året runt på utvalda datum och tider. Visningarna sker på engelska och svenska. Läs mer om våra guidade visningar här.

Förbokningsbara aktiviteter för grupper

Vill du ha en privat visning eller passar ingen av de schemalagda datumen? Förboka en aktivitet i Gammelstad eller på friluftsmuseet Hägnan! Läs mer om att förboka aktiviteter här.

Föregående
Nästa

Aktiviteter på friluftsmuseet Hägnan

På Hägnan kan du förboka flera olika aktiviteter som traditionella och dramatiserade visningar, brödbak, ljusstöpning och julvisning. Läs mer om Hägnans samtliga bokningsbara aktiviteter här.